Waarom je nog niet begonnen bent met vloggen

 

Je kent de voordelen nu wel.

Kijkers die het gevoel hebben dat ze al jaren kennen. Meer bezoekers naar de website, meer vertrouwen in de organisatie als geheel.

Maar toch.

Je ziet videoblogs (vlogs) van andere mensen waarvan je denkt. Ja maar.. zo wil ik niet. Het is wel sympathiek maar je krijgt bij het kijken toch een beetje de kriebels.

Waar ligt dat aan?

- De inhoud. Het gaat er om een video te maken waar je doelgroep echt op zit te wachten. Veel video’s komen met ‘nogal wiedes’ informatie of zijn verpakt als instructiefilmpjes met handige tips maar blijken uiteindelijk een promofilm te zijn.

-Het lukt diegene niet om zichzelf te zijn voor de camera. Hij doet een presentator na of voelt zich duidelijk nog niet op zijn gemak. Dat is minder prettig om naar te kijken.

De kijker moet juist het gevoel hebben dat het de moeite waard was om de video te kijken én dat hij weet met wie hij te maken heeft. Dat hij die klik met je voelt.

 

Kortom:

Na het kijken van jouw video houdt de klant er een goed gevoel aan over.

Wat leer je tijdens de workshop?

Natuurlijk om een video te maken die ook echt werkt moet je weten hoe dat technisch moet. Je leert welk apparatuur je nodig hebt en hoe je monteert etc.

Daarnaast de workshop gaan we aan de slag met het verhaal van jouw bedrijf. Met welke video’s onderscheid jij je van anderen? Welke meerwaarde heeft video voor jouw bedrijf?

Heel belangrijk is om te onderzoeken wat bij jou past.

Bij welke stijl voel jij je comfortabel? Door het maken van een goed videoformat, wordt vloggen opeens veel gemakkelijker en krijg je als vanzelf veel ideeën over onderwerpen waar je de video over kunt maken.

En natuurlijk gaan we oefenen. Je leert het alleen door te doen. Je zult zien dat je het nog leuk gaat vinden ook!

Door de persoonlijke aandacht kunnen we echt diep ingaan op wat jouw verhaal is. Waar ligt je kracht, hoe ben je en hoe kom je over op camera? En zijn er ook drempels waar je overheen moet. We gaan onderwerpen zoeken voor de vlogs waar je klant echt wat aan heeft. Zo gaat hij je als expert zien en wil hij meer van je weten. Als je die eenmaal in kaart hebt, gaat het volgen veel gemakkelijker. Je weet dan namelijk zeker dat je de klant echt helpt!

Alleen of met een tweetal?

Je komt alleen of samen met een collega of iemand waar je graag mee werkt.

Je kunt elkaar helpen en feedback geven. En je houd toch het voordeel van de persoonlijke aandacht.

Wat levert de workshop je op?

  • Je weet hoe je een video moet maken (techniek, montage, YouTube).
  • Je weet wat een video succesvol maakt op het internet.
  • Je hebt een videoplan waar je nog jaren meer vooruit kunt (ook qua onderwerpen).
  • Je weet welke meerwaarde video specifiek voor jou en je bedrijf heeft.
  • Een leuke dag! Als je een goed plan hebt, is het maken van video helemaal niet zo ingewikkeld. Makkelijk eigenlijk… maar er gaat gelukkig nog wel eens iets mis zodat we heel hard kunnen lachen.
  • Aan het einde van de dag heb je video’s die je meteen kan inzetten voor je organisatie. Je zult versteld staan van de professionaliteit ervan!

Praktisch

Kosten:

450 euro per persoon of 750 per tweetal.

Waar?

Je kunt bij mij in Den haag komen, of ik kom naar jou/jullie toe.

Geef je nu op! 

06-24556951

info@klaarenbeeld.nl