opname green screenIk ben Klaar Mous

Ik ben expert op het gebied van online video. Al lang-lang-lang geleden ben ik begonnen met het maken van video's voor YouTube. Dat was toen al heel wat! Je trok heel eenvoudig kijkers en successen waren relatief makkelijk te behalen.

Er is veel veranderd, (online) video is heel groot geworden. De techniek is toegankelijk en de mogelijkheden oneindig. Maar hierdoor is het ook moeilijker op te vallen, kijkers te trekken en goede resultaten te halen.

Ik kan je daarbij helpen.

Wat heb ik hiervoor allemaal gedaan?

Ik ben mijn carrière begonnen in de online communicatie bij een grote ontwikkelingsorganisatie. Het doel was om mensen over het belang van een duurzame eerlijke wereld te informeren. Er werd vreselijk veel gepraat en gedebatteerd om de ander te overtuigen met soms maar matig succes. Hier ontdekte ik de kracht van video. Beeld is niet alleen informatief, je kunt jezelf en je organisatie laten zien en je kunt een goed gevoel meegeven. Dat wekt vertrouwen en maakt veel meer indruk. rosenmuller

En daabij is video ook nog eens heel tof om te maken!

Ik ben een studie gaan doen aan de New York Film Academy en heb me gespecialiseerd in de mogelijkheden van online video. Sindsdien maak ik video's (nog steeds veel voor de maatschappelijke en onderwijs sector). Ik geef ook workshops social media, zoals vloggen en TikTok en ik help organisaties bij het opzetten van hun online onderwijsprogramma.

Ik werk sinds 2020 ook als gecertificeerd mediacoach. Ik help kinderen en ouders met een gezond online leven. Hoe maak je gebruik van alle leuke kanten van social media en internet zonder jezelf erin te verliezen? Dit doe ik samen met een netwerk van jonge influencers. Meer informatie vind je hierover op www.vlogfeest.nl.

Meer weten? Neem contact op via

[email protected]

of 06-24556951

Klaar